Kronospan predstavil novú značku Krono Original

25.01.2005 Celý región

25. januára 2005, Prešov – Spoločnosť Kronospan Prešov, slovenský výrobca materiálov pre tvorbu a realizáciu interiéru, sa v dňoch 10. až 21. januára 2...
25. januára 2005, Prešov – Spoločnosť Kronospan Prešov, slovenský výrobca materiálov pre tvorbu a realizáciu interiéru, sa v dňoch 10. až 21. januára 2005 zúčastnila prvého ročníka výstavy „ Inovácie od spoločnosti Kronoflooring Lampertswalde“ (The First Kronoflooring Innovation Days) v Lampertswalde – Drážďany. Výstava bola sprievodným podujatím pre zákazníkov Kronospan-u v rámci veľtrhu DOMOTEX Hannover.

Na výstave Kronospan uviedol novú značku KRONO ORIGINAL, ktorá korešponduje s podstatou výrobkov spoločnosti – špičková kvalita pre náročných zákazníkov. Značka KRONO ORIGINAL bude zastrešovať laminátové podlahy, obkladové panely, lepené veľkoplošné dosky a ich príslušenstvá. Na Slovensku ju Kronospan predstaví 2. - 6. marca v rámci výstavy Nábytok a bývanie v Nitre, v hale M1, stánok 19.

Ako povedal riaditeľ predaja spoločnosti Kronospan Prešov Miloš Pachta, „ pri novej značke Krono Original sme vsadili na moderný a sebavedomý dizajn, ktorý zodpovedá aktuálnym trendom na trhu. Zákazníci dnes hľadajú individualitu a kreatívne dekorácie. Novú značku, produkty, dekóry a ďalšie aktuálne novinky na Slovensku Kronospan predstaví začiatkom marca v Nitre, na výstave Nábytok a bývanie, kde zároveň všetkých pozývam. “ Ako ďalej Pachta uviedol, tento rok je cieľom prešovského Kronospanu nielen ponuka nových atraktívnych produktov a dekórov, ale zároveň výrazné zvýšenie kvality služieb zákazníkom.

Kronospan v Prešove je jediným slovenským výrobcom laminátových podláh. Portfólio predávaných produktov na Slovensku u podláh tvoria Global Click, Galaxy Click, Classic Loc, Natur Loc a Attack Click. Novinkou, ktorú spoločnosť predstaví na výstave v Nitre, budú podlahy Galaxy Click Rustical s RF štruktúrou (t.j. reálnou drevenou štruktúrou). Aj u tohto produktu Kronospan využíva jednoduchý systém inštalácie bez použitia lepidla – Click a atraktívnu škálu dekórov.

Moderný a originálny vizuál Kronospan zohľadňuje aj pri výrobe obkladových panelov. Ponuka prešovského Kronospanu pozostáva zo Smart Collection, Traditional Collection a najnovšou novinkou je tzv. XXL Collection. Táto má väčší rozmer a zákazníci ju nájdu v nových farbách trendu Living colours.
Výstavu „ Inovácie od spoločnosti Kronoflooring Lampertswalde“ navštívilo viac ako 300 zákazníkov spoločnosti Kronospan z vyše 80 krajín sveta. Hlavným organizátorom bola spoločnosť Kronoflooring, ktorá je súčasťou nadnárodnej skupiny Krono Group.

Prešovský Kronospan je súčasťou nadnárodnej skupiny Krono Group, ktorá patrí medzi najvýznamnejšie firmy ponúkajúce aglomerované výrobky na báze dreva. Nosným programom spoločnosti na Slovensku je výroba laminátových podláh, surových a laminovaných drevotrieskových dosák, obkladových panelov a lepených veľkoplošných dosák. Kronospan v Prešove zamestnáva viac ako 400 zamestnancov.
Anna Mišinová
 

Vyberte región